Siirry suoraan sisältöön

Vinkit penkkiurheilijalle suosituinta katsottavaa

  • tehnyt
Suomessa on urheilua rakastavia ihmisiä vaikka millä mitalla ja monelle penkkiurheilijalle kesäloman jälkeen alkaa urheilukausi, jossa riittää paljon katsottavaa. Minkälaiset urheilulajit ja sarjat kiinnostavat eniten suomalaista penkkiurheilijaa ja milloin ne ovat katsottavissa?
Suomalaisen penkkiurheilijan ei tarvitse keskittyä katsomaan ulkomaisia sarjoja, koska myös kotimaassa riittää monia sarjoja, jotka ovat hyvin kiinnostavia suurimmalle osalle urheiluhulluja. Suomen kaikkein suosituin urheilusarja on jääkiekon SM-liiga, joka kerää kaikista eniten katsojia ruudun ääreen ja sama sarja on myös paikan päällä katsotuin sarja. Monet suuret jääkiekko kaupungit vetävät myös katsomoihin paljon yleisöä ja paikan päälle voi suunnistaa vaikka Helsingissä. Pelin yhteyteen voit varata huoneen lillaroberts.com hotellista. Jääkiekossa myös ulkomaiset sarjat ovat penkkiurheilijoiden keskuudessa hyvin suosittuja.
Toiseksi suosituin penkkiurheilulaji on jalkapallo, jota seurataan hyvin paljon myös Suomessa. Valitettavasti kotimainen sarja ei saa niin paljoa katsojia kuin ulkomaiset sarjat, jotka ovat hyvin suosittuja. Muita todella suosittuja lajeja ovat moottoriurheilu, josta varsinki Formulat vetävät ruudun ääreen paljon katsojia. On kuitenkin nähtävissä, miten laji kiinnostaa edelleen suomalaisia kun kotimaiset menestyjät ovat jääneet nykypäivänä vähemmälle.
Talven saapuessa penkkiurheilijat vetäytyvät tiiviimmin sohvan pohjalle seuraamaan talviurheilulajeja, kuten hiihto, mäkihyppy ja muut suksilla toimitettavat lajit. Nämä lajit vetävät paljon katsojia ruudun ääreen vuosi toisensa jälkeen ja myös suomalaisia menestyjiä on monissa talviurheilulajeissa, joten lajien suosio pysyy korkealla myös kotimaassamme.
Harvinaisempia lajeja katsotaan myös Suomessa kuten esimerkiksi amerikkalainen jalkapallo, jonka pääsarja NFL on ainakin pääturnauksen Super Bowlin osalta suosittu tapahtuma myös Suomessa. Valitettavasti monia urheilulajeja voi seurata vain maksullisten palveluiden kautta, joka karsii katsojia erilaisten lajien osalta. Kiinnostusta kuitenkin riittää, joten on hyvä, että myös joitain sarjoja ja tapahtumia näkee kotimaan kaapeli tv:n kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *