Siirry suoraan sisältöön

Mitä urheilua Helsingissä kannattaa käydä katsomassa

  • tehnyt

Jääkiekon katselu Helsingissä on suosittua ja kaupungin kahdessa suuressa jäähallissa voi nähdä monia hyviä matseja. Tällä hetkellä entinen Hartwall areena on ilman tapahtumia, joten Nordiksella voi nähdä jääkiekkoa Helsingissä. Mitä muuta urheilu pääkaupungissamme kannattaa käydä katsomassa? Vaihtoehtoja on paljon ja Helsingissä järjestetään paljon suuria urheilutapahtumia. Tapahtumien yhteyteen kannattaa varata luksushotelli, helsinki tarjoaa hotellivaihtoehtoja runsaasti, joista voi varata itselleen parhaimman.

Aina ensimmäiseksi kannattaa suunnata Olympiastadionille. Täysin uusittu stadion on oiva paikka seurata esimerkiksi Suomen jalkapallomaajoukkueiden edesottamuksia. Stadionille mahtuu suuri määrä yleisöä ja maajoukkueen pelien aikana tunnelma on todella korkealla varsinkin nyt kun Suomen miesten maajoukkueen on päässyt menestyksen makuun. Lisäksi stadionilla järjestetään UEFA super cup otteluita ja paljon yleisurheilu tapahtumia kuten Suomi-Ruotsi ottelu. Jos urheilu ei ole kiinnostavaa niin stadionilla on paljon kuuluisien artistien musiikkikonsertteja.

Myös muiden urheilulajien menestyviä joukkueita tulee Helsingistä. Esimerkiksi koripallossa Seagulls pelejä voi käydä katsomassa Helsingissä. Joukkueen otteluita voi käydä seuraamassa Töölön kisahallissa ja monet Seagulls pelaajat pelaavat myös Suomen miesten koripallo maajoukkueessa.

Helsinki on merenrantakaupunki, joten siellä voi myös käydä seuraamassa erilaisia vesiurheilu kisoja. Kesäisin Helsingissä järjestetään monia purjehdus ja veneily kisoja. Lisäksi paikan päällä voi käydä seuraamassa purjelautailua tai kilpaveneitä. Helsingistä lähtee myös Helsinki Tallinna Race, joka on veneilytapahtuma, jossa kisataan veneillä matkaa Helsingistä Tallinnaan. Meren rannalta löytyy myös monia hiekkarantoja, jossa järjestetään usein rantalentopallo kisoja. Nämä ovat hyvin suosittua kesäpäivän ja illan viihdettä.

Tapahtumien Helsingissä on myös monia juoksutapahtumia läpi vuoden, joita on mukava käydä seuraamassa tai osallistumalla itse johonkin suosittuun tapahtumaan. Varsinkin puolimaraton kisat keräävät paljon osallistujia myös ulkomailta Helsingin kauniiseen miljööseen juoksemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *