Siirry suoraan sisältöön

Kiekkomatka Helsinkiin

  • tehnyt

Helsingissä on vahvat jääkiekkoperinteet ja siellä on kaksi kovaa joukkuetta, joiden matseja on mukava käydä seuraamassa. Jos et ole koskaan käynyt pääkaupungissamme seuraamassa kiekko-otteluita, kannattaa se tehdä viimeistään nyt. Varaa Helsinki hotelli tai muu majoitus ja jaa kiekkomatka hyvään ajankohtaan, jolloin voit seurata niin kotimaista kuin myös kansainvälistä kiekkoa.

Helsingissä pystyy parhaimmassa tapauksessa seuraamaan monia kiekko-otteluita yhden matkan aikana. Paikallinen HIFK pelaa SM-liigassa ja heidän koitoksiaan voi käydä seuraamassa Nordiksella eli Helsingin jäähallilla. Tämä perinteikäs halli on rakennettu vuonn 1966 ja se toimi pitkään niin HIFK:n ja Jokerien kotielien paikkana. Vuoden 1997 jälkeen Jokerit siirtyivät pelaamaan Hartwall areenaan.

Toinen pääkaupunki joukkuen on Helsingin Jokerit, jonka pelejä voi käydä siis seuraamassa Hartwall areenassa. Jokerit pelaavat kovatasoisessa KHL liigassa, jonka peleistä ei lopu vauhti. Näitä pelejä kannattaa käydä katsomassa, koska yleisesti KHL ottelut ovat suosittuja ja Hartwall areena on täynnä. Tunnelma on täydessä hallissa yleensä katossa ja otteluiden seuraaminen todella jännittävää.

Hartwall areenalla pelataan myös paljon muita kansainvälisiä otteluita ja varsinkin perinteikäs Karjala-turnaus on yksi suosittu jääkiekko turnaus. Tämä turnaus on mielenkiintoinen turnaus, jossa nähdään kansainvälisten joukkueiden ensimmäisiä kokoonpanoja valmistautumassa seuraavan kevään MM-kisoihin. Turnaus lisäksi huipentuu isänpäivänä pelattavaan Suomi-Ruotsi otteluun, joka on aina jännittävä koitos rakkaan naapurimme välillä.

Jos vierailun aikana ei satu molempiin areenoihin turnauksia voi alemman sarjan pelejä käydä seuraamassa niin Vantaalla kuin myös muualla pääkaupunkiseudulla kuten Espoossa. Jäähalleja riittää ja kovatasoista lätkää on saatavilla jokaiselle jääkiekko fanille. Vaihtoehtoisesti voi seurata onko Hartwall areenalla muuta tarjontaa, koska se on myös suosittu esiintymispaikka artisteille, joita siellä käy ympäri maailman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *