Siirry suoraan sisältöön

Hiihtoloma on loistavaa aikaa rentoutua

  • tehnyt

 

Vapaapäivät, kuten viikonloput ja lomat on hyvää aikaa viettää rennosti, palautuen arjen kiireestä. Arkena tulee kuitenkin oltua lähes kokoajan menossa ja silloin ei oikein voi rentoutua vähentääkseen stressiä. Ottamalla aikaa ja pelkästään olemalla saat hyvin palauduttua seuraavia otteluita ja treeniä varten.

Rentoutuminen ja palautuminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta ja varsinkin urheilijoille, jotta ei tulisi ylikuntoa. Monesti ylirasittuminen etenee salakavalasti, eikä sitä välttämättä itse huomaa. Siksi onkin erityisen tärkeää varsinkin fyysistä työtä tekevien, sekä urheilijoiden välttää turhia stressitekijöitä, kun siihen on mahdollisuus.

Ota kaikki irti hyvästä palvelusta

Lomalla kannattaa suunnata hotelliin, jonka palveluista ja hyvästä ruoasta voi nauttia täysin siemauksin ilman stressin häivääkään. Laadukas, monenlaisia eri palveluita tarjoava majoitus Helsingissä tai muissa suurissa kaupungeissa on helppo löytää. Hotellit tarjoavat monesti paljon erilaisia lisäpalveluita, joita kannattaa käyttää tarpeen mukaan.

Huonepalvelusta voit tilata suoraan huoneeseen ruokaa tai vaikka erilaisia tarvikkeita. Pyykkipalvelun avulla voit välttyä itse pyykkäämiseltä ja saada puhtaat vaatteet suoraan huoneeseen ja vain nauttia lomasta.

Pieniltä tuntuvat asiat, kuten ruoan laittaminen tai pyykkääminen tuovat huomaamatta arjen rutiineja ja stressiä mukanaan ja hyvästä palvelusta kannattaakin ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti. Harvoin kuitenkaan on mahdollista viettää lomaa ja vielä harvemmin on mahdollista olla muiden passattavana.

Unohda lomalla turhat työ-, ja urheiluasiat

Muista lomalla se tärkein, unohda työ-, ja urheiluasiat ja nauti ainoastaan siitä ettei niihin tarvitse keskittyä. Arkena niitä joutuu ajattelemaan ja hoitamaan aivan liian paljon, joten palautumisen kannalta on todella tärkeää ettei niitä joutuisi vapaa-ajalla ajattelemaan. Loma kun on nimenomaan tarkoitettu lomaksi, vapaaksi työskentelystä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *