Siirry suoraan sisältöön

Matka otteluun

  • tehnyt

Vinkkejä ottelumatkaan kauemmas

Varsinkin nuorille ja alan todellisille harrastajille matkustaminen oman suosikkijoukkueen perässä otteluita katsomaan on usein todella tärkeää. Näitä matkoja saatetaan odottaa todella innolla ja puhua niistä pitkäänkin etukäteen. Joskus nuorille nämä ovat niitä asioita, joihin säästetään pitkään etukäteen rahaa, jotta unelma täyttyisi.

Matkustaminen ottelun perässä on sekä jännää, että mielenkiintoista ja rentoa. Usein kaverit, jotka harrastavat tätä yhdessä, etsivät helpon ja halvemman tavan saada yhdessä varattua hotellihuone, sekä matkat, jotta voivat keskittyä nauttimaan ottelusta.

Suurissa kaupungeissa on yleensä varmasti majoitustilaa saatavilla, mutta varsinkin isoimpien tapahtumien kohdalla suositut ja lähimpänä keskustaa tai tapahtumapaikkoja olevat majoituspaikat varataan usein nopeasti täyteen. Nämä myös maksavat eniten, joten jos haluat säästää majoituksesta, kannattaa harkita, olisiko paha kävellä jonkun matkaa tapahtumapaikalle ja sieltä pois? Tällä kuitenkin voit säästää paljon, vaikka fanituotteisiin käytettäväksi.

Mitä kannattaa tarkistaa?

Ensimmäisenä kannattaa varmistaa, että tiedät missä itse ottelu tapahtuu. Vaikka olisit käynyt paikalla aiemmin, kannattaa silti varmistaa, että asiat ovat ennallaan, tai jos muutoksia on tapahtunut, tiedät niistä hyvissä ajoin ja osaat varautua esimerkiksi kulkemisen tai ajankohtien kanssa.

Hotellin sijainti on myös ehdottoman tärkeää tarkistaa, jotta varmasti tiedät, minne olet menossa majoittautumaan. Hotellista kannattaa tarkistaa sen tarjoamat palvelut, kuten mihin aikaan voi sisäänkirjautua? Sisältyykö aamiainen huoneen hintaan? Jos, onko se tarjolla millä aikavälillä? Mihin kellonaikaan huone on luovutettava?

Hotellilta kannattaa tarkistaa kulkuyhteydet sekä itse tapahtumapaikalle, että millä pääset helposti kulkemaan itse hotellille, jos esimerkiksi saavut kaupunkiin junalla tai linja-autolla. Onko helpointa kävellä lyhyt matka, vai ottaa paljon halvempi hotelli kauempaa ja maksaa muutama Euro kulkemisesta vaikka julkisella liikenteellä.

Onneksi onnistuminen ei ole kiinni kaiken täydellisestä suunnittelusta, vaan itse tunnelmasta. Muista siis myös nauttia itse ottelusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *