Siirry suoraan sisältöön

Peli-illan tarjoilut helposti

  • tehnyt

Ei ole mitään parempaa kuin kutsua kaverit kylään katsomaan suosikkijoukkueen tärkeää ottelua tai muuta urheilutapahtumaa. Yhdessä urheilun seuraaminen on paljon hauskempaa mutta mitä peli-iltaan voisi valita tarjottavaksi. Olen kerännyt peli-illan helpot reseptit alle, jotka sopivat kaveriporukalle vaikka jääkiekon MM-kisastudioon.

Helppo tarjottava on nachopelti, josta riittää suuremmallekin porukalle. Asettele ensin uunipellille nachoja koko pellin alueelle. Tämän jälkeen lisää salsaa, cheddarjuustoa ja juustoraastetta nachojen päälle. Lisäksi voit paistaa kitchentime paistinpannulla halutessasi jauhelihaa tai kanaa, jota voi lisätä nachojen päälle. Kokoa seuraavaksi toinen samanlainen kerros aineksia päälle ja kuorruta koko komeus vielä juustolla. Tämän ruuan voi tarjoilla helposti asettamalla sohvapöydän päälle pöytäliinan ja sen päälle folion, jonka päälle voi koko komeuden kaataa. Pöydältä kaikkien on helppo napostella täytteillä kuorrutettuja nachoja koko illan ajan.

Toinen super herkullinen tarjottava on Buffalo kanapalat. Buffalo kanapalat ovat kanapaloja, joissa ei ole luita tai kuorta. Ne on todella helppoja valmistaa kanan rintapaloista. Ensin kanan rintapalat leikataan sopivan kokoisiksi paloiksi. Kanaa voi hommata muutaman kilon, jos kyseessä on suurempi porukka. Sen jälkeen tehdään kanoille leivitystaikina, johon voi lisätä erilaisia mausteita, jossa kanapalat pyöritellään. Sen jälkeen kanapalat paistetaan pannulla kypsiksi ja asetetaan syrjään toiseen astiaan, jossa ne päällystetään chilimauste kastikkeella tai buffalo wings kastikkeella. Kanojen kanssa sopii kermaviilistä valmistettu dippikastike ja viereen voi leikata vihanneksia kanojen kanssa dipattavaksi.

Ruokatarjoilut tarvitsevat myös juomia ja juomia varten on hyvä varata cooler, johon juomat saa asetettua olohuoneeseen, jotta kenenkään ei tarvitse juosta jääkaapilla hakemassa juomatäydennystä. Coolerin voi täydentää kerralla uudella satsilla, kun se tulee tyhjäksi. Tällainen kisastudio on varmasti paras, mitä voi kaveriporukalla järjestää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *