Siirry suoraan sisältöön

Suunnittele ryhmämatkat hyvin etukäteen

  • tehnyt

 

Joukkueen kanssa matkustaessa on hyvä muistaa että matkustaminen eroaa jonkin verran yksin tai esimerkiksi perheen ja ystävien kanssa matkustamisesta. Tästä syystä onkin hyvä muistaa muutamia asioita, jotta matkustaminen on sujuvaa, turvallista ja mukavaa kaikille. Tärkeintä onkin että kaikki pääsevät sujuvasti ehjänä perille. Isompien ryhmien kanssa matkustaminen voi olla sujuvaa ja mukavaa, vaikka monille ajatus tuntuukin ensin vaikealta. Tässä sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla saat helposti parannettua matkustusmukavuutta ja sujuvuutta matkantekoon.

 

Varaa etukäteen isommille ryhmille

 

Vähänkään isomman ryhmän kanssa matkustettaessa on hyvä muistaa mahdollisuuksien mukaan varata liput ja esimerkiksi ravintolapaikka ja hotellihuoneet hyvissä ajoin, etukäteen. Isommat ryhmät saattavat myös saada erilaisia ryhmäalennuksia ja näin ollen voitte mahdollisuuksien mukaan valita paremman paikan tai säästää matkakassan budjettiin hieman ylimääräistä. Moni ravintola Helsingissä tarjoaakin mahdollisuuden isompien ryhmien ruokailuun esimerkiksi erillisessä salissa tai omassa, erikseen varatulla alueella.

 

Miten kulkeminen kannattaa järjestää?

Kulkeminen on yleensä iso kuluerä ottelumatkoilla ja kannattaakin siis tehdä laskelmia tuleeko halvemmaksi ryhmälippu, monta lippua alennuksella vai esimerkiksi oman junavaunun tai bussin vuokraaminen? Jos matkustajia on tarpeeksi monta, luultavasti bussin vuokraaminen saattaa tulla halvimmaksi ja kätevimmäksi tavaksi matkustaa isommalla porukalla.

 

Myös perille pääseminen kannattaa varmistaa. Vaikka matkanteko itsessään sujuisi hyvin, on syytä varmistaa myös loppumatkan sujuminen. Jos hotelli, muu majapaikka tai paikka jossa ottelu järjestetään on entuudestaan tuntematon tai on yhtään epävarmuutta miten paikan päälle saavutaan tai onko parkkipaikkoja varmasti saatavilla, kannattaa tiedustella asiaa etukäteen esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Onko esimerkiksi mahdollista varata parkkipaikkaa etukäteen? Tämä varmistaisi helpon saapumisen ja auton säilyttämisen kanssa ei tarvitsisi miettiä sen enempää.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *