ajankohtaista

Tervetuloa vuosikokoukseen. Edarin vuosikokous tiistaina 21.5.2019 kello 18.30 alkaen. VG-62 toimistolla, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali, 2. kerros

Edarin, VG-62 Edustusjääkiekko etsii yhteistyökumppaneita.

Jos haluat Edarin kanssa yhteistyöhön niin ota yhteyttä Tapani Kuuselaan.

Uusia tapoja hankkia Edarille rahaa!

VG - 62 Edari ja Citymarkettien elintarvikeosastot ovat sopineet seuraavasta yhteistyöstä:

Sponsorointiyhteistyössä K-ryhmän kauppias tukee paikallista urheiluseuraa hyvittämällä seuraa sovitulla prosentilla hänen kaupassaan Plussa-kortilla tehdyistä ostoista. Seuralle kertyvä tuki riippuu kokonaisostojen määrästä.

Sponsorointiin osallistumisella ei ole vaikutusta henkilökohtaisiin Plussa-etuihisi, saat siis jatkossakin kaikki edut kuten aikaisemmin.

AINOA MITÄ SINUN TÄYTYY TEHDÄ ON:

Kirjautua kannattajaksi plussa.com sivustolla https://www.plussa.com/sponsorointi/

Ja kirjoittaa Edarin sponsoritunnus kohtaan ANNA UUSI SPONSOROINTIKOHTEEN TUNNUKSESI  

VG-62 edustusjoukkueen tunnus  SP0761 eli  SP nolla seitsemän kuusi yksi.

Näin helpolla olet mukana tukemassa Edarin toimintaa.

.................................................

 

 

VG-62 Edari ja Digikumppani Ludia ovat tehneet sopimuksen sponsorointiyhteistyöstä.

Kun Ludia saa kotisivukaupan Edarin kautta, niin Ludia lahjoittaa ostetuista kotisivuista Edarille jopa 150 euron - 300 euron sponsorointipalkkion. Verkkokaupan tilauksesta Edari saa 400 euroa sponrointitukea suoraan tilille. Kotisivupaketteja on kaksi - 1200 euron kotisivuista Edari saa 150 euroa ja toisesta, 2500 euron sivuista Ludia maksaa 300 euron palkkion. Verkkokaupan arvo on 3900 euroa, josta Edari saa sen 400 euron osuuden. Jos tiedät kuka tarvitsee ko. tuotteita, nyt kannattaa pyytää hänet ottamaan yhteyttä:

Tapani Kuusela p.050 5949 259
isotapani@gmail.com
Mainitsemalla Edari-Ludia -yhteistyön, niin sivujen valmistuttua Edarin tilille sponsoroidaan sovittu summa.

 

Edarin, VG-62 Edustusjääkiekko etsii yhteistyökumppaneita.

Jos haluat Edarin kanssa yhteistyöhön niin ota yhteyttä Tapani Kuuselaan.

KAUSI 2018 – 2019

Kuluneet kaudet ovat olleet Edarille haastavia. Ensimmäisellä Suomi – sarja kaudella sarjapaikka säilytettiin karsintojen kautta ja seuraavalla suoraan pelaamalla niukasti karsinnat välttäen. Viime kevään karsinnat sujuivat odotuksia heikommin ja niin edessä oli putoaminen ll – divisioonaan. Kevään peleissä ei menestytty sarjapaikan arvoisesti, mutta myöhemmin kesällä olisi vielä ollut mahdollisuus anoa pelipaikkaa Suomi – sarjasta, mutta Edarin hallitus katsoi parhaimmaksi ottaa aikalisän Suomen kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta. Päätöksen taustalla oli lähinnä pelaajatilanne, sillä alueelta ei tunnu olevan riittävää kiinnostusta pelimatkoiltaan raskaan Suomi – sarjan pelaamiseen.

Tulevan kauden suunnitelmat on laadittu ja menneiden kausien virheistä pyritty oppimaan. Seura tulee jatkamaan valitsemallaan linjalla ja tarjoaa jatkossakin alueen ja VG-62:n junioreille mahdollisuuden laadukkaaseen toimintaan. Hyvä ja kannustava ympäristö laadukkaan valmennuksen kanssa antavat mahdollisuuden ja sen jälkeen kaikki on pelaajasta itsestään kiinni. Tiivis yhteistyö VG-62 juniorijääkiekon ja erityisesti A-junioreiden kanssa tulee jatkumaan ja entisestään tiivistymään. Tavoitteena on kauden aikana kasvattaa nuorista tulevien kausien vastuunkantajia Edariin.

Tätä kirjoitettaessa joukkueen kauden valmennusvastuut ovat vielä osittain hämärän peitossa. Joukkue on päävalmentajan puuttumisesta huolimatta harjoitellut kevään ja loppukesän ajan hyvällä sykkeellä ja tehokkaasti. Voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja kamppailua on saatu roimasti lisää ja kukaan ei pääse sanomaan, että pelaajat olisivat huonossa kunnossa. Kesän ja alkusyksyn joukkueen valmentamisesta ovat vastanneet allekirjoittanut ja Markus ” Mötö ” Laine. Olen ilolla seurannut, miten Mötö on ottanut jatkuvasti enemmän vastuuta valmennuksesta. Uskon, että Edari on valmis tulevan kauden kamppailuihin.

Tulevaksi kaudeksi joukkue uusiutuu ja nuorentuu. Omat Naantalissa jääkiekko-oppinsa ja VG:n värejä kantaneet nuoret alkavat olla seuran tavoitteiden mukaisesti pääosissa. Onneksi myös kokeneempi osasto on halunnut jatkaa hienon harrastuksen parissa ja tarjota nuorille mallia ja tukea matkalla vastuunkantajaksi. Kopissa nuoria miehiä, jotka saisivat vielä ikänsä puolesta pelata A-junioreissa on seitsemän kappaletta eli kolmannes joukkueesta! Huolimatta ryhmän nuoruudesta joukkueessa on vain kolme pelaajaa, joilla ei ole yhtään Suomi – sarja kamppailua takanaan.

Nuoruuden innolla, kokemuksen viisaudella kohti kautta 2018 – 2019! Tervetuloa katsomaan vauhdikasta ja viihdyttävää lätkää!

Naantali 21.8.2018 Erkki Korpela, puheenjohtaja

Yhteistyösopimus

Edari on tehnyt yhteistyösopimuksen Turun alueen Citymarkettien elintarvikeosastojen kanssa. Katso tukijat-sivulle, niin saat lisäinfoa asiasta.