ajankohtaista

Edarin, VG-62 Edustusjääkiekko ry:n sääntömääräinen vuosikokokus VG:n toimistolla (Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali, 2. kerros) 11.6.2018 klo 18.00 alkaen

ESITYSLISTA

VG-62 Edustusjääkiekko ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 11.6.2018 VG-62 toimistolla klo 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään alla olevat sääntöjen mukaiset asiat:

11 § Vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. kokouksen avaus
 1. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 1. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 1. hyväksytään kokouksen työjärjestys
 1. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto (koskien kautta 2017-2018)
 1. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille (koskien kautta 2017-2018)
 1. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymismaksujen ja jäsenmaksujen suuruudet (koskien kautta 2018-2019)
 1. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
 1. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
 1. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.
 • Näitä ei kokouskutsussa ollut, mutta käsitellään muita alkavan kauden käytännön asioita:
  • pelipassit (Kilpapelipassit, oma vakuutusturva, vakuutusturva kesän aikana)
  • vakuutukselliset pelipassit hankittava 30.6.2018 mennessä, jolloin vakuutusturva on voimassa 1.5.2018 lukien; sen jälkeen hankitun pelipassin vakuutusturva tulee voimaan maksupäivänä
  • yhteistyösopimus VG-62 ry:n kanssa
  • kesäharjoitukset
  • Suomi Cup
  • ottelutapahtumien järjestely
  • ottelutoimitsijat
  • järjestyksenvalvonta
  • muita mahdollisia asioita

VG-62 Edarin:n pelaaminen jääkiekon Suomi-sarjan karsinnoissa varmistui viikonloppuna, vaikka alempaa jatkosarjaa on pelaamatta vielä kolme ottelua.

 Tavoitteena nyt on kotietu karsintoihin. 

Yhteistyösopimus

Edari on tehnyt yhteistyösopimuksen Turun alueen Citymarkettien elintarvikeosastojen kanssa. Katso tukijat-sivulle, niin saat lisäinfoa asiasta.

Edarin vastuuvalmentaja kaudella 2017-2018

Edarin valmennusvastuu kaudella 2017-2018 vaihtuu. Vastuuvalmentajana tulee toimimaan Juha Pulli apunaan Petteri Oiva.

VG-62 Edustusjääkiekko ry kiittää Sami Virettä pitkäaikaisesta työstä Edarin hyväksi. Sami nosti naantalilaisen jääkiekon takaisin tasolle, jolle se kuuluu. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja vakiinnuttaa paikka Suomi-Sarjassa ja siihen tehtävään Juha Pulli työparinaan Petteri Oiva lähtevät. Uudelta valmennukselta odotetaan uusia ja raikkaita näkemyksiä pelistä unohtamatta VG-62 Edustusjääkiekon arvoja.

Arvoisa VG-62 Edustusjääkiekon yhteistyökumppani ja fani

Sarjakausi 2016 - 2017 on saatu Edarin osalta päätökseen. Joukkue sijoittui runkosarjassa sijalle 11 ja karsinnan I vaiheessa löimme vastustajamme KJT:nsuoraan kolmessa ottelussa. Näin joukkue suoriutui kaudesta edellisvuotta paremmin. Sarjapaikka kaudeksi 2017 - 2018 on varmistettu!

Kauden alussa teimme yhteistyösopimuksen TuTo Hockey:n kanssa pelaajaliikenteestä. Sopimuksen tarkoituksena oli turvata riittävä pelaajamäärä Edarille ja antaa myös mahdollisuus TuTo Hockeyn nuorille pelaajille aikuisten peleihin. Jälkikäteen arvioituna sopimus hyödytti molempia seuroja ja se toimi, sillä kauden aikana Edarissa esiintyneistä pelaajista pelaa parhaillaan Mestiksen play off - pelejä peräti kolme pelaajaa. Tämä kertoo paljon Suomi - sarjan tasosta. Toimivasta yhteistyöstä kuuluu kiitos molempien seurojen organisaatioille.

Omien junioreiden sisäänajo joukkueeseen alkoi jo kesäharjoittelusta ja pelejä kauden aikana kertyi lähes kymmenelle omalle juniorille! Vielä tällä kaudella heistä ei ollut päävastuun kantajiksi, mutta ehkäpä jo seuraavana kautena, Aika näyttää, ainakin mahdollisuus annetaan!

Erityisen tärkeitä toiminnan kannalta ovat olleet kaikki yhteistyökumppanimme. Useasta erisuuruisesta purosta on kasvanut virta, joka on mahdollistanut kauden läpiviemisen kunnialla. Ilmoitus kausijulkaisussa, mainos jäähallissa, peliasumainos, äänimainos ottelutapahtumassa, otteluisännyys, kaikki ovat olleet todella arvokkaita ja toivottavasti antaneet myös Teille, jääkiekon ystävät, vastinetta.

VG-62 Edari on näkynyt kauden aikana eri medioissa hienosti: kaikki otteluiden maalikoosteet ovat olleet nähtävissä Youtubessa, joukkueen Facebook - sivut, Twitter, omat nettisivut sekä paikallinen media ovat olleet lähteitä, joista on voinut seurata joukkueen otteita. Kevätkauden alusta on voinut seurata kaikki Suomi - sarjan otteluita suorina lähetyksinä Fanseat go - palvelusta. Näin tulee myös jatkossa tapahtumaan!

Valmistautuminen tulevaa kautta varten on aloitettu, vaikkei edellisen kauden loppumisesta ole kulunut vielä kauankaan. Tavoitteena on pitää joukkue naantalilaisena, nuorekkaana ja VG-62 Edustusjääkiekon arvoja kunnioittavana sekä tarjota yleisölle nautittavaa että vauhdikasta jääkiekkoa. Teille, hyvät yhteistyökumppanit, haluamme tarjota mahdollisuuden edesauttaa naantalilaista jääkiekkoa eteenpäin. Yhteistyö ja sen kehittäminen molempia osapuolia hyödyttäväksi on meille tärkeä asia. Haluamme, että sekä yleisö että Te viihdytte seurassamme ja saatte vastinetta rahoillenne! Toivomme Teidän kaikkien jatkavan ja kehittävän yhteistyötämme!

Kuluneesta kaudesta kiittäen

12.3.2016 Naantali

Erkki Korpela
VG62 Edustusjääkiekko ry, puheenjohtaja